Fraud Blocker Вива Магента - цвят на годината и едно предизвикателство - PERFORMANCE YARN

Вива Магента – цвят на годината и едно предизвикателство

Производител на естествени прежди performance.

Натурални прежди от вълна, памук, лен и техните смеси.

Изолацията наложена от Ковид отмина, но ни научи на някои незаменими уроци.

Като например, че понякога трябва да притихнем и забавим темпо, да се заземим и приспособим, за да тръгнем напред с нови сили. Нещо, което ние, плетачите познаваме добре.

Познава го отлично и бръмбарчето cochineal – насекомо с искряща розово-лилава черупка, притежаваща способността, да се слива с обкръжението си, което е и източник на естественото багрило кармин.

То е вдъхновило Институтът за цветове в избора на тазгодишния пантон на годината.

cochineal вдъхновението за вива магента

 

Цветът се нарича Viva Magenta, символ на елегантната сила на силна ръка, облечна в кадифена ръкавица.

Пантон 2023 отразява и глобалната тенденция за метаморфоза на обществото и силата да започнеш отначало в необичайни времена, заземени, но и уверени. Ето как изглежда той:

Vivamagenta trend in the knitting industry

Така и ние обагрихме избрани наши прежди в нюанси на Вива Магента, за да ви заредим с радост и замах. Разгледайте ги тук и грабвайте шишовете за плетене!

В духа на смелостта Ви предизвикваме да сътворите любим модел или талисман с нашите прежди в panton 2023 и нюансите му по случай 14. Февруари.

Tагнете ни с #performancеvivamagenta във вашите Instagram и Facebook stories и posts, за да не пропуснем моделите Ви. Очакваме творенията Ви с нетърпение!

А ето и нашите прежди #performanceyarn в цветовете на вива магента:

Прежда в цвят вива магента

Cool wool номер 43. Лека вълнена прежда съставена от 75% суперуош вълна и 25% полиамид, подходяща за зимни аксесоари като чорапи, шалове, ръкавици и др. Съдържанието на полиамид я прави достатъчно здрава за да се радвате дълго време на своите проекти.

merino delight

Merino Passion номер 4. Мека мериносова прежда,  която комбинира в себе си топлина, мекота и еластичност. Преминала е обработка против степване и  е подходяща за машинно пране и за ежедневна употреба.

Yarn in the color viva magenta

Color Fluid 3012 е  смес от 50% памук и 50% акрил и е идеалният избор за начинаещите плетачи. Благодарение на акрила, създадените с тази прежда плетива, ще се радват на отлична издръжливост. С нея можете да създавате модерни ръчно изработени жилетки, потници, блузи, бебешки одеялца и много други. Color Fluid ще ви помогне да впечатлите приятелите си със специален жест на обич и грижа.

 

1 Comment

  1. Даринка Илиева каза:

    Много хубави цветове на преждите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *