Fraud Blocker Финал на "Зимно Надплитане" с Прежди Перформънс - PERFORMANCE YARN

Финал на “Зимно Надплитане” с Прежди Перформънс

🌸„Зимно Надплитане“ с Прежди Перформънс🌸Резултати🌸

Благодарим на всички, които приеха нашето малко зимно предизвикателство и създадоха най-топлите и изплетени с много любов и личен почерк, модели. Благодарим и на всички, които подкрепиха своите фаворити и оставиха своя вот в Анкетата. Благодарим и на Вера Илиева от www.na2kuki.com, за това, че прие поканата ни и сподели своята гледна точка за моделите.

Припомняме условията на самия конкурс.

Етап 1:Анкета:  

 • 1-во място  – 5  точки
 • 2-ро място – 4 точки
 • 3-то място – 3 точки
 • Забележка: Ограничили сме гласуването от едно IP до един глас, за да избегнем манипулирането на резултатите. 

Етап 2: Оценка от Перформънс Жури: Вера Илиева от na2kuki.com и Дизайнерът на прежди Перформънс, които ще оценят всеки модел с до 5 точки.

Следва да обявим моделите,  които събраха най-много точки от двуетапното гласуване в конкурса:

 • 1-во място: Ирина Николова – 10 т.
 • 2-ро място: Лариса Нейкова – 9т.
 • 2-ро място: Елица Янева – 9т.
 • 3-то място: Мартина Радева – 8т.

Резултати:

Нашите специални и неустоими награди за четирите най-добри модела са Чантичка Перформънс, пълна с най-новия артикул  Макарон “Crafty”  и луксозна хавлия от последната колекция на www.havlia.com.
Честито на победителите и благодарности към всички, които взеха участие в конкурса!

2 Comments

 1. Василка Иванова каза:

  Здравейте! Относно оценките от :” Етап 2: Оценка от Перформънс Жури: Вера Илиева от na2kuki.com и Дизайнерът на прежди Перформънс, които ще оценят всеки модел с до 5 точки”- хубаво би било да се аргументирате, кои са били критериите, по които оценихте моделите? – сложност на модела?, колко видове /цветово/ прежди са използвани?, големина на модела?, креативност? От крайния резултат и Вашите оценки не си личи , кое е било водещото при Вас! От липсата на Вашата аргументация, защо са дадени тия точки на всеки един от участниците Ви, отваряте една голяма врата на съмнение относно обективното Ви гласуване! Хубав ден и бъдете здрави!

 2. Радостина Колева каза:

  Здравейте! Мога само да кажа, че дизайнерите явно не разбират от плетиво. Нямам думи. Разгледах всички и най- впечатляващо,грабващо с топлината и красотата, сложно за изпълнение е на Дамяна Василева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *