Fraud Blocker Конкурс "Малки творци" - да запознаем децата с вълшебния свят на преждите - PERFORMANCE YARN

Конкурс “Малки творци” – да запознаем децата с вълшебния свят на преждите

1-ви юни наближава и това ни провокира да организираме весел детски конкурс!
Вярваме, че едно от най-вълнуващите забавления за децата е играта с прежда – толкова много вълшебство може да бъде създадено с нея!
Заниманията с прежда не само развиват творческото мислене на децата, но и създават безброй възможности за забавни семейни моменти. Затова ви каним да участвате в нашия конкурс за най-добра снимка на дете, което създава нещо с прежда. Няма значение с какво ще вдъхновите малчугана! Важното е да се потопим в света на въображението и креативността, заедно с малките творци!

Условия:

До 25 май 2024г. заявете своето участие чрез лично съобщение във Facebook страницата на Прежди Пърформънс или под публикацията на конкурса във Facebook
Изпратете ни снимка на на която заедно с дете плетете, правите декорации или изработвате нещо с прежда. (Не е задължително лицето на детето да се вижда)

Критерии за оценка:

Анкетата и всички снимки, участващи в конкурса, ще публикуваме на 25 май 2024 г. на нашия сайт. Гласуването ще продължи до 31 май 2024 г., след което ще обявим резултатите и победителя в конкурса.

Награда:

1 пакет прежда по избор и луксозна лятна хавлия от колекцията на havlia.com

Публикуване и споделяне на снимките:

С участието си в конкурса участниците дават съгласие за публикуване и споделяне на техните снимки в социалните мрежи или други медийни канали на Прежди Пърформанс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *