Fraud Blocker Месец на благотворителността - нека заедно дарим топлина за най-малките герой - PERFORMANCE YARN

Месец на благотворителността – нека заедно дарим топлина за най-малките герой

Фондация "Нашите недоносени деца"

www.premature-bg.com

Плетените октоподчета и медузи имат за цел да успокоят бебетата и да внесат комфорт по време на болничния им престой. Докато са в майчината утроба, бебетата обичат да хващат пъпната връв, а пипалата на тези симпатични плетени играчки имитират това усещане, като в същото време намалява възможността бебето да хващат и издърпват сондите и тръбичките, които подпомагат лечението им.

Ако страстта ви е плетенето или шиенето, можете да се включите в кампанията, която има за цел да подкрепи недоносените бебета, но също така да внесе малко цветна и приятна емоция за техните родители.

Всичко за прекрасната инициатива може да видите нa www.premature-bg.com. А ако желаете да помогнете в тази прекрасна кауза и да дарите топлина на бебче, може да посетите Facebook страницата на организацията „Да плетем и шием за недоносени бебчета“

Изделията, които можете да изпращате за инициативата са няколко вида:

- покривала за кувьози

- плетени шапчици

- плетени октоподчета

- плетени терлички

Да даряваш е най-чистото и ценно нещо на света

Ето защо ЗАЕДНО през следващия месец ще помогнем на една световно популярна инициатива.

Основателите на фондация “Нашите недоносени деца” стартира кампанията "Да плетем и шием за недоносените бебета", която ние приехме с радост и не за първи път сме техни партньори и съмишленици.

С всяка направена покупка от нашия онлайн магазин до края на месец март, Прежди Перформънс ще дари 1 кълбо от Cotton Queen Multi на фондацията безвъзмездно.

С дарената прежда фондацията ще спонсорира плетачи-доброволци, които да изработят октоподчета и други плетени изделия. Те от своя страна ще дарят топлина на малките-големи герой.