Fraud Blocker Модни тенденции в плетивата 2018 - PERFORMANCE YARN

След консултация с нашите експерти плетачи, внимателно проучвайки модните прогнози и подбирайки най-горещите предложения от нашата прекрасна плетаческа общност, ние установихме какви са модните тенденции в плетенето за 2018! Подгответе се за запомнящи се проекти, космически цветове и подбрани стилове в занаята, за да оставите актуално впечатление!

1.  Уютни и топли плетки

Да, лудостта по ретро пуловерите продължава и през новата година, като класическите дизайни в този стил се появяват на подиумите в Лондон и Париж през 2018. Тази година предвижда множество уютни и топли модели в цветовете кремаво и слонова кост, като кройката им обикновено е свободна (дори уголемена), за постигане на оптималния небрежен шик!

2. Земни плетки

Вдъхновени от британския пейзаж и шотландските планински върхове, плетените дрехи в така наречения “Heritage” стил включват чудни дизайни в земни тонове, с отделни характеристики, напомнящи за разходки на открито и морски екскурзии. 2018 ще донесе нова вълна от съвременни класики!

3. Хубави в Розово

Бонбонено, цвят дъвка или пепел от рози, тук попадат всички прекрасни нюанси на розовото. Подходящи за всички сезони, оглеждайте се за розовикави тонове както в детските, така и в колекциите за възрастни през идните месеци!

 

4. Морски бряг

Като започнем от деликатни вълни, шевове вдъхновени от корабоплаването, плетива наподобяващи корабно въже и стигнем до игриви подводни мотиви и водно-тематични проекти, морските модели са тук, за да станат хит през следващите 12 месеца! Моделът от снимката е предоставен от Баба Мравка

5. Ултравиолетово

Pantone, водещите експерти по цветовете, наскоро обявиха ултравиолетовото като върха на модната палитрата за 2018 г.! За ярки и провокативни плетива , който удрят право в десятката, наблегнете на интензивни лилави нюанси.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *