Fraud Blocker Performance предизвикателство: Изплети най-атрактивен летен модел - PERFORMANCE YARN

Performance предизвикателство: Изплети най-атрактивен летен модел

Следващото ни предизвикателство е към всички вас талантливи и сръчни плетачи.
Екипът ни ви кани да изплетете интересен летен модел за дреха или аксесоар (дамска дреха, бански, шапка, детско костюмче или друго) и споделите негова снимка, чрез съобщение във Фейсбук страничката ни не по-късно от 30 август.

Единственото условие е всяко творение да има ваш собствен почерк и де е изплетено с Cotton Queen, Cotton Queen Multi и Cotton Queen Multi Jacquard.

Любопитни сме да разгледаме вашите ръкоделия и интерпретации на най-атрактивен летен модел.

Този от вас, който получи най-много лайкове във фейсбук страничката ни до края на конкурса 5 септември, ще спечели награда от Performance Yarn – креативен комплект за плетене “Happy Forest” – Бухалче и специална селекция от прежди.

В периода на конкурса от 16.07 до 30.08 предоставяме ПРОМО КОД за 20% отстъпка от цената на артикулите, необходим за изплитане на летен модел – Cotton Queen, Cotton Queen Multi или Multi Jacquard.

Всеки от вас, който желае да вземе участие в конкурса и да се възползва от отстъпката може да остави съобщение в страничката на Performance Yarn “УЧАСТВАМ“, след което ще ви предоставим ПРОМО код за 20% отстъпка.

www.performanceyarn.bg

Пожелаваме ви вдъхновяващо плетене и успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *