Fraud Blocker Първата по рода си работилничка по плетене Performance зарадва почитателите на плетенето в града на липите Стара Загора - PERFORMANCE YARN

Първата по рода си работилничка по плетене Performance зарадва почитателите на плетенето в града на липите Стара Загора

Събитието се проведе на 10 февруари във фирмeния магазин на българския производител “България-К” гр. Казанлък.

 

 

Една прекрасна идея за организирането на работилничка по плетене е вече факт. Събитието събра почитатели на плетивото и хоби-арт заниманията, свързани с ръчно изработените плетива.

Наши гости бяха дами с различни професии и занимания, които обединиха своя интерес и страст към преждите в едно вълнуващо преживяване.

Освен самото плетене всички гости имаха възможност да се опознаят и обменят опит и идеи, свързани както с плетенето, така и за техните бъдещи амбиции и мечти за осъществяне на интересни индивидуални проекти.

 

 

Основната темататика на “уъркшопа“ беше зададена от водещия плетач – Рени Хендмейд, а именно  Свети Валентин. Всички задружно изработиха многообразни видове сърчища, използвайки различни техники.

В плетене и разговори в компанията на приятни и чароматни топли напитки времето неусетно премести стрелката на часовника и беше време да сложим край на съботното ни преживяване.

Разделихме се с обещание за бъдещи срещи, участия и подобни работилници, както превръщането им в традиция.

Харесайте страницата на фирмен магазин в гр. Стара Загора тук.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *