Fraud Blocker Три вдъхновяващи креативни идеи за изработка на картичка с прежди - PERFORMANCE YARN

Три вдъхновяващи креативни идеи за изработка на картичка с прежди

Обичате ли прежда? А можете ли да плетете? Аз лично, не! Но обожавам да използвам прежда за изработката на причудливи крафт изделия от нея.
Бихме искали да споделим някой от идеите си с вас, за да ви вдъхновим и окуражим да изработите картички с прежда, които биха били прекрасен подарък за ваш приятел или любим.

Идея: Картичка с прежди 1

Необходими материали: Прежди, Цветни хартии, лепило, ножици, декоративни елементи и много въображение.

 

Изработката на този тип картички е изключително лесна, трябва ви картичка с прозорче, която може да намерите от всяка книжарничка, или просто да си създадете ваш вариант, след което от преждата изрязвате еднакви по дължина снопчета, които залепяте плътно едно до друго, изчаквате да изсъхне. Готово! Никак не беше трудно, нали? А крайният резултат е изключително ефектен и интересен.

Идея : Картичка с прежди 2

Необходими материали: филц, цветни хартии, лепило, ножици, прежди и конци, много въображение.

За изработката на тази картичка е необходимо да изрежете от филца две формички на сърчице с желания от вас размер, след което едната от тях залепвате за картичката, а другата само по контура на вече залепеното сърчице. Добавяте и „опашка“ от прежда за завършек на сърцето. И готово!

 

 

 

 

 

Идея: Картичка с прежди 3

Необходими материали: изплетено сърчице, цветна хартия, лепило и въображение

 

Изработката и на третото ни предложение за картичка, изобщо не е сложно за изпълнение. Изплитате сърчице. Вижте следното видео:

 

 

След изплитането на сърчицето е необходимо да се залепи на оформената от цветна хартия картичка. Ако желаете може да добавите и други украсителни елементи  за завършек.

Това бяха нашите три предложения за ХЕНДМЕЙД картички с прежди. Надяваме се, че сме ви вдъхновили!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *