Fraud Blocker 3-мата най-сексапилни мъже-плетачи - PERFORMANCE YARN

Знаете ли, че някои от най-известните и привлекателни мъже от света на киното и изкуството споделят нашата страст към плетенето?

Така например Райън Гослинг, известен от филми като „Тетрадката“ (има ли някоя от нас, която да не е проронила ред сълзи гледайки го?) се докосва до плетачното изкуство на снимачната площадка.

Снимките на “Ларс и истинското момиче”, в който Раян участва, се разиграват в един старчески дом. Там, докато чакал в паузите, заобиколен от любезни възрастни дами, една от тях го въвлича в магията на плетките. По-късно той споделя, че плетенето е „идеалното занимание за един перфектен ден“.

С което завоюва окончателно сърцата ни.

Неговият колега, звездата от “Красив ум” Ръсел Кроу ни разкрива дълбините на душата си, където намираме отново… шишове и прежди.

„Аз съм плетач“- казва той. „Не звучи като хоби за мъже, но тук съм в компания на прекрасни мъже като Шекспир и Кърт Кобейн. Не обичам да медитирам, идеята да прекарам един час на ден, опитвайки се да не мисля за нищо ми харесва, но е невъзможна за мен. Плетенето ми върши същата работа. Плетенето е като терапия за мен. Така спирам мислите си и просто съществувам.“

И докато третия известен плетач, а именно Кърт Кобейн вече не е между нас, при нас остава незабравимата му музика и любовта му към плетенето на една кука.

А знаем ли, може би именно в моменти на притихване с преждата се е родила неговата „Нирвана“, от която сме част всички ние, отдали се на света на плетките.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *