Информация за търговци

България-К JSC е производител с богат опит и история в производството на прежди. Фирмата е създадена през далечната 1931 г., през годините разширява и усъвършенства своите производствени и технологични капацитети.

България-К JSC e основен производител на прежди за световно известни брандове. Доказали сме на всички наши партньори безкомпромисен професионализъм в обслужването и перфектно качество на продуктите, които предлагаме. Имаме стотици разработки на прежди, които са световно популярни и които диктуват модните тенденции на пазара.

Заводът е разработил пълен производствен цикъл от технологично проектиране и разработка на нови продукти, процеси на пресукване, багрене (линейно, векторно), конфекция, опаковане и дизайн на крайно изделие.

Благодарение на инвестиционната политика на фирмата и нестихващ ентусиазъм, днес имаме основателна причина, да споделим с всички, че България-К JSC е световен лидер, а PERFORMANCE YARN e „дете“ на всички тези години труд, иновации и прецизност.

PERFORMANCE YARN предоставя възможност за лесен достъп до селекция от най-добрите прежди на търговците, дистрибуторите и крайните потребители от цял свят.

Ако желаете да бъдете наш партньор, имаме специални условия за Вас.

Моля попълнете контактната форма и наш сътрудник ще се свърже с вас и ще предостави допълнително информация.

Поздрави от екипа на прежди PERFORMANCE.

Лого България К JSC