Fraud Blocker „Зимно Надплитане“ с Прежди Перформънс - PERFORMANCE YARN

„Зимно Надплитане“ с Прежди Перформънс

Предстой зима,  красива и бяла – сезонът, в който плетенето е едно от най-приятните занимания, а шапката и шала любим аксесоар… И ето ви доза вдъхновение от нас, която ще помогне да изработите най- уникалните и топли плетки за предстоящите зимни дни. Запрятайте ръкави и се включете в новото „Зимно Надплитане“  с Прежди Перформънс. Разгърнете въображението си и изплетете вашият любим модел шапка с интересен мотив  или акцент, шал  за внучето с приказен герой или нещо съвмесем нестандартно – причудлив трънсформънс шапко-шал…

Условия за участие:

 1. Заявете своето участие като коментар с текст „Участвам“ като лично съобщение във Facebook страницата на Прежди Пърформънс или под публикацията на конкурса
 2. Споделете публикацията с надпреварата
 3. Изпратете ни снимки на завършеното изделие и при желание по време на плетенето, както и кратък текст какво точно ви вдъхнови да създадете моделът, с който участвате в конкурса.
 4. Изделието трябва да бъде изплетено с Прежди Перформънс

Правилата са лесни, а задачата увлекателна, нали?

Всички желаещи да участват може да се възползват от специално намаление 20% с индивидуален промо код, който ще ви изпратим на съобщение, при заявяване за участие. Крайният срок за изпращане на всички снимки е 1.12.2020г., след което ще организираме гласуване със следните правила:

 Етап 1: Анкета, в която ще поместим всички изпратени снимки на вашите творения и в която ще може да се гласува само по един път от IP. Моделите с най-много гласове получават следните точки:

 • 1-во място  – 5  точки
 • 2-ро място – 4 точки
 • 3-то място – 3 точки

Етап 2: Оценка от Перформънс Жури: Вера Илиева от na2kuki.com и Дизайнерът на прежди Перформънс, които ще оценят всеки модел с до 5 точки.

Анкетата и всички модели ще публикуваме на 1 декември в официална публикация в сайта, а гласуването ще продължи до 13 Декември, след което ще обявим резултатите и най-добрите модели от конкурса.

Трите най-добри модела, събрали най-много точки ще грабнат специалните неустоими награди на Прежди Перформънс: Чантичка Перформънс, пълна с най-новия артикул  Макарон “Crafty”  и луксозна хавлия от последната колекция на www.havlia.com.

И нека голямото Зимно Надплитане започне сега!

 

 

9 Comments

 1. Красимира Иванова каза:

  Участвам

 2. Красимир каза:

  Участвам

 3. Здравка костадинова каза:

  Участвам

 4. Татяна Минчева каза:

  Участвам, разбира се

 5. Диана Дилкова каза:

  Участвам

 6. Стоянка каза:

  Участвам

 7. Велизара каза:

  кога ще публикувате сниките ?

  • PERFORMANCE каза:

   Поради големия интерес към конкурса и невъзможността на някои от участниците да предадат моделите си в срок, сме го удължили до 10-ти Декември.

 8. Ще участвам. да се отбележа и тук.